For solomødre

Aleris Fertility Women Thinking1024x680px V3

For solomødre

Vi ved, at beslutningen om at blive solomor ofte er en grundig og langvarig proces. Hos Aleris Fertility er du ikke alene - vi forstår din situation. Vi støtter dig i de beslutninger, som du skal træffe og giver dig den bedst mulige professionelle rådgivning. Det er vigtigt, at du kan få svar på alle de spørgsmål, der opstår undervejs.

AF 1245x540 Maj22 V1

Vi er Aleris

Hver dag arbejder vi sammen for at finde den helt rigtige behandling til dig.

ALERIS HAMLET INTERIOR V079

Hurtig behandling

Selv om det biologiske ur tikker, venter mange længe i håbet om at finde den rette, så når beslutningen først er taget om at blive solomor, er det helt naturligt, at du vil i gang hurtigst muligt. Det kan vi hjælpe med på Aleris Fertility. Vi tilbyder professionel rådgivning om alle former for fertilitetsbehandling fra insemination og IVF / ICSI til ægdonation og dobbeltdonation. Vi kan tilbyde dig behandling indtil, du er fyldt 46 år.

Det skal være en god oplevelse

Når du som single ønsker at blive gravid, er det vigtigt, at du føler dig tryg. Når du kommer i klinikken, vil vores team guide dig, så du altid får en god og tryg oplevelse hos os.  I forbindelse med dine behandlinger får du mulighed for at benytte et privat hvilerum.

ALERIS HAMLET INTERIOR V063

De bedste forudsætninger for et godt resultat

Aleris Fertility er en moderne fertilitetsklinik, der rummer et helt nyt laboratorium med det mest avancerede udstyr. Her kan vores dygtige fertilitetsteam give dig de bedste forudsætninger for at få drømmen om en familie til at gå i opfyldelse.

Læs mere om den nyeste teknologi

Little Feet Make My Life So Very Sweet

Hvordan kommer du i gang?

Første skridt på vejen er en indledende samtale, som er helt uforpligtende. Her tager vores specialister sig god tid til at tale med dig om din situation, så du kan få lejlighed til at stille  alle dine spørgsmål. Vi taler om eventuel tidligere behandlinger og den nødvendige fertilitetsudredning. Ud fra dette kan fertilitetslægen planlægge det optimale fertilitetsforløb for dig.

Læs mere om den indledende undersøgelse

Aleris Fertility Kid Dresser Insemination

Når du skal vælge sæddonor

Vi har stor erfaring med at rådgive om valg af sæddonor. Først og fremmest er det vigtigt, at du tager stilling til, om sæddonor skal være anonym eller ikke-anonym. Der findes flere forskellige donationsformer, som du kan vælge imellem afhængig af, hvor meget du ønsker, at du og barnet skal vide om sæddonoren. Der er ikke noget rigtigt eller forkert, så det er vigtigt, at du mærker efter, hvad der føles rigtigt for dig. Du kan bestille din sæd hos European Spermbank eller Cryos International.

Samme sæddonor til søskende

Det er vigtigt, at du overvejer, om du vil oprette et sæddepot i sædbanken, så du kan benytte den samme sæddonor til eventuelle søskende.

Dobbeltdonation

Hvis du ikke selv er i stand til at danne egnede æg, kan vi tilbyde dobbeltdonation med æg og sæd, hvis det er sundhedsfagligt begrundet. Du skal være opmærksom på, at det er et krav, at enten sæden eller ægcellen er doneret i ikke-anonym form.

Læs mere om dobbeltdonation

Risiko for arvelige sygdomme

Selv om en donor er screenet og testet, kan man ikke 100% udelukke arvelige sygdomme, da nogle af disse kan opstå senere i livet, men generelt er risikoen lille for et donorbarn, fordi donor har været igennem mange test.

Læs mere om arvelige sygdomme

AH FT Samtale Website Aspect Ratio 4x3

Kom ind til en samtale

Ring på +45 38 17 07 40 eller Kontakt os