HELENA PLICHTA E1569087410104 1024x768 V2

Din indledende samtale

Få svar på alle dine spørgsmål

Du kommer først til en uforpligtende samtale med en af vores erfarne specialister. De tager sig god tid til at tale med dig om din situation og evt. tidligere fertilitetsbehandling.

ALERIS HAMLET INTERIOR V063

Hvad sker der ved samtalen?

Der foretages en ultralydsskanning af livmoder og æggestokke, og  sammen gennemgår I din generelle helbredstilstand. Endvidere får vi et overblik over hvilke undersøgelser, du og evt. din partner mangler, før et evt. behandlingsforløb kan starte.

Ud fra dette drøfter I det videre udrednings- og behandlingsforløb hos Aleris Fertility. Måske er du allerede afklaret og klar til at komme i behandling. Andre gange skal du måske lige hjem og tænke over det.

Hvis du tidligere har modtaget behandling mod barnløshed, vil det være en fordel, hvis vi får en kopi af journalnotat, stimulationsskemaer og laboratorieskemaer, som beskriver æggenes udvikling og din evt. partners sædkvalitet.

AH FT Samtale Website Aspect Ratio 4x3

Kom ind til en samtale

Ring på +45 38 17 07 40 eller Kontakt os
Wawa App

Med wawa app bliver du støttet 24/7 - også derhjemme

95% af behandlingstiden foregår hjemmefra og ikke på klinikken. Derfor er det vigtigt for os at støtte dig hele tiden – også derhjemme. Vi har indgået et samarbejde med wawa fertility app, der understøtter dig i din behandling 24/7.

I app’en får du hjælp til at huske dine aftaler og medicin, så du kan bruge din energi andre steder. Her vil du også møde os med artikler, forklaringer og støtte undervejs i behandlingen, så du ikke skal huske alt information på en gang.

Vidste du at …

  • 8 ud af 10 føler sig bedre støttet i deres behandling efter de er begyndt at bruge wawa app
  • 7 ud af 10 føler sig mindre stresset fordi de har et bedre overblik
  • 8 ud af 10 føler sig bedre knyttet til deres klinik