For lesbiske par

Aleris Fertility Couple Women Love 1500x868px 1024x683 V3

For lesbiske par

At få et barn og stifte familie sammen er en livslang drøm for mange lesbiske par. Som lesbisk par er der mange muligheder for at stifte familie. Der er derfor også mange spørgsmål, der skal besvares inden en fertilitetsbehandling. Hos Aleris Fertility er vi med jer hele vejen. Vi hjælper jer med at skræddersy den helt rette behandling, og vi giver jer professionel rådgivning gennem hele processen.

AF 1245x540 Maj22 V1

Vi er Aleris

Hver dag arbejder vi sammen for at finde den helt rigtige behandling til dig.

Aleris Fertility Kid Feet Walking

Hurtig behandling

Når beslutningen først er taget, er det helt naturligt, at I vil i gang hurtigst muligt, og det kan vi hjælpe jer med. Vi tilbyder alle former for fertilitetsbehandling herunder insemination og IVF / ICSI samt ægdonation og dobbeltdonation. Vi kan tilbyde behandling, indtil kvinden er fyldt 46 år.

Det skal være en god oplevelse

Når I ønsker at blive gravide, er det vigtigt, at I føler jer trygge. Når I kommer i klinikken, vil vores team guide jer, så I altid får en god og tryg oplevelse hos os. I forbindelse med behandlingerne får I mulighed for at hvile i et privat rum, hvor I kan være jer selv.

Hide And Seek Game At Home

De bedste forudsætninger for et godt resultat

Aleris Fertility er en moderne fertilitetsklinik, der rummer et helt nyt laboratorium med det mest avancerede udstyr. Her kan vores dygtige fertilitetsteam give jer de bedste forudsætninger for at få drømmen om en familie til at gå i opfyldelse.

Læs mere om den nyeste teknologi

ALERIS HAMLET INTERIOR V075

Hvordan kommer I i gang?

Første skridt på vejen er en indledende samtale, som er helt uforpligtende. Her tager vores specialister sig god tid til at tale med jer om jeres situation, så I kan få lejlighed til at stille spørgsmål. Vi taler om eventuelle tidligere behandlinger og den nødvendige fertilitetsudredning. Ud fra dette kan fertilitetslægen planlægge det optimale behandlingsforløb for jer.

Læs mere om den indledende undersøgelse

ALERIS HAMLET INTERIOR V033 Kopi

Når I skal vælge sæddonor

Vi har stor erfaring med at rådgive om valg af sæddonor. Først og fremmest er det vigtigt, at I tager stilling til, om sæddonor skal være anonym eller ikke-anonym. Der findes flere forskellige donationsformer, som I kan vælge imellem afhængig af, hvor meget I ønsker, at I og barnet skal vide om sæddonoren. Der er ikke noget rigtigt eller forkert, så det er vigtigt, at I mærker efter, hvad der føles rigtigt for jer.

I kan bestille sæd hos European Spermbank eller Cryos International.

Insemination

Samme sæddonor til søskende

I skal også overveje, om I vil oprette et sæddepot i sædbanken, så I kan benytte den samme sæddonor til eventuelle søskende.

Dobbeltdonation

Vi kan tilbyde dobbeltdonation med æg og sæd, hvis det er sundhedsfagligt begrundet. I skal være opmærksom på, at det er et krav, at enten sæden eller ægcellen er doneret i ikke-anonym form.

Læs mere om dobbeltdonation

Risiko for arvelige sygdomme

Selv om en donor er screenet og testet, kan man ikke 100% udelukke arvelige sygdomme, da nogle af disse kan opstå senere i livet, men generelt er risikoen lille for et donorbarn, fordi donor har været igennem mange test.

Læs mere om arvelige sygdomme

AH FT Samtale Website Aspect Ratio 4x3

Kom ind til en samtale

Ring på +45 38 17 07 40 eller Kontakt os