Det siger vores kunder

På Aleris Fertility er vi stolte af, at vi kan hjælpe par og enlige med at få opfyldt drømmen om en familie. Det er det, som hver dag får os til at gå glade på arbejde. Her kan du læse nogle af de rørende beskeder og se de billeder, som vi har modtaget fra de forældre, som vi har hjulpet.

Babybillede

Det var den bedste beslutning!

Efter flere års hårdt og opslidende fertilitetsforløb valgte jeg, at min IVF behandling skulle foregå på Aleris. Det var den bedste beslutning! Jeg følte mig både set og lyttet til fra første møde og fik gennem hele forløbet en professionel og omsorgsfuld behandling, tilpasset til netop min situation. Selv om forløbet på Aleris også var en længere proces, var det så dejligt altid at blive mødt med varme og forståelse, samt et oprigtigt ønske om at hjælpe mig med at få mit ønske om et barm opfyldt. Jeg er Negjyp og hans team yderst taknemlig for, at jeg i dag er mor til den skønneste lille dreng.

De største og varmeste anbefalinger
Mie

Jonas Jensen 1024x768px

De bedste kompetence pakket inde i varme og omsorg

Min kone og jeg måtte en tur på klinikken for at få lidt assistance til vores barn nr. 2. Som mand var jeg en anelse luren ved, at skulle igennem forløbet. Formentlig grundet en masse tåbelige fordomme om den slags. Heldigvis blev alle mine tanker omkring et sådan forløb gjort til skamme – og jeg er måske lidt flov over, at have tænke sådan tidligere, da jeg uden at tøve ville gøre det igen, hvis det var nødvendigt.

Både min kone og jeg oplevede en ualmindelig høj professionalisme, som på denne klinik er pakket ind i en varm og velkommende facon. Man bliver altid budt velkommen af urimelig smilende lægesekretærer, der sikrer en rolig start på besøget. De er fantastisk hjælpsomme, og efterhånden bliver de næsten ens venner.

Vi var meget privilegeret og havde fornøjelsen af Marie Louise og Negjyp som vores læger. Uden selv at være ekspert blev jeg overvældet af den kompetence, jeg blev mødt med. Vi følte os i trygge hænder og havde fuld tillid til disse dygtige læger. Noget som jeg synes er alfa og omega, og helt sikkert bidrog til at vi var meget afslappede omkring forløbet. Som med de søde lægesekretærer, får man et personligt bånd til lægerne og det er lidt underligt, når det hele er slut, at de er ude af ens liv. De har trods alt hjulpet os med at bringe et mirakel til verden.

Som mand var det en super god oplevelse at være gennem forløbet på klinikken. Jeg ved min kone er lige så begejstret – måske endda mere. Vi er begge taknemmelige for, at vores familie nu er blevet beriget med endnu en lille dreng. Derfor kan vores anbefalinger til Aleris Fertility ikke understreges og underbygges nok. Vi vil opfordre alle, der oplever det kan være svært med at blive gravide, at aflægge klinikken et besøg.

Endnu engang en stor tak til alt personale, vi har talt med gennem forløbet.

Jonas Jensen

AF Jelenas Historie Mar23 1

“Vi har forsøgt at få et barn i ca. 3 år i alt (…) og vi har været i fertilitetsbehandling på Aleris i ca. 1,5 år (…) Først har vi været igennem 3 forsøg med mine egne æg, som desværre ikke lykkedes. Så har vi købt en pakke med 3 forsøg med donoræg.

Jeg har selv fundet donor i en Facebook-gruppe. En fantastisk pige på 20 år som har doneret sit æg til os! Det lykkedes så efter 3 forsøg med hendes æg. Så det var en lang og dyr vej til succes, men det lykkedes.”

Sådan fortæller Jelena efter hendes forløb på vores klinik

“Jeg arbejder til daglig som zoneterapeut med speciale i fertilitetsbehandling, – og havde for et års tid siden fornøjelsen af at besøge jeres klinik, for at hilse på. Jeg bliver nødt til at fortælle, hvor stor fan jeg er af jer. Jeg har arbejdet med disse klienter i over 20 år, og henvist til en enkelt privat klinik i København. Så fandt jeg heldigvis jer.

Jeg sender et utal af klienter ud til jer i Søborg, og ikke en eneste har været utilfreds. Tværtimod, – jeg hører kun rosende ord, – og hvis I lyttede med, ville I rødme 🙂 Så sent som i går, havde jeg en af mine klienter, som havde været til ægudtagning, og var fuldstændig blæst bagover, hvor god en oplevelse det havde været, – hele vejen igennem, fra først til sidst. Så dejligt I besluttede jer for, at åbne fertilitetsklinik, jer har jeg manglet i flere år.”

Mh Lisbeth, zoneterapeut

Babybillede 2

“Mark og jeg vil endnu engang sige dig og dine fantastiske kolleger et kæmpe stort TAK for hjælpen!
Jeg har vedhæftet et foto af vores to piger Penny på 3 år og Lily på en måned, som du har hjulpet os med at lave, på hhv. Hvidovre Hospital og hos jer på Aleris. Vi kan ikke beskrive hvor taknemmelige vi er, og hvor godt et forløb vi har haft hos jer.
Jeg håber vi ses igen, måske til enten endnu et barn.”

Mange hilsner

Mark og Line.

Katrine Og Jesper Baby4 1024x768

“Hele personalestaben hos Aleris Fertility har været en fornøjelse at komme hos. Det har ikke været ligesom andre hospitalssammenhænge, hvor alt er så alvorligt. Vi er simpelthen blevet taget så godt om af alle dem på Aleris’ Fertility. Det er en stor økonomisk beslutning, at gå i det private, men vi har ikke fortrudt det ét eneste sekund. Jeg blev gravid i første forsøg med vores søn. Vi er altid blevet mødt med stor omsorg, og de er gode til at instruere, og skabe tryghed og tillid til processen man går igennem i de uger eller måneder man kommer i klinikken. 

Vi kommer aldrig til at fortryde at vi gik i behandling hos Negjyp og co. Det har bare føltes rigtig fra første dag.”

 

De bedste anbefalinger

Katrine og Jesper

Esther 4 3

”Lettelsen over at vi, efter fire års kamp, nu endelig er blevet en lille familie er ubeskrivelig. Det har været en hård proces, for inden vi kontaktede Aleris, havde vi aktivt prøvet at blive forældre i fire år. Vi havde en følelse af, at på et tidspunkt måtte det vende og blive bedre. Men det var så vildt, at det gik så stærkt. Pludselig fra den ene dag til den anden var Anne gravid. Nærmest bare med et fingerknips. Så var det fikset. Så det har været ret vildt at opleve. Vi vil derfor gerne sende jer verdens største tak for at hjælpe med at gøre vores drøm til virkelighed”

Kærlig hilsen

Esther, Anne og Christoffer

Stjernebaby1 4 3

“Vores forløb hos Aleris Fertility har simpelthen været det bedste. Vi var rigtig nervøse ved første samtale, da vi havde været til samtale et andet sted, hvor vi slet ikke følte os mødt eller set. Det har aldrig været tilfældet hos jer, aldrig har vi oplevet noget så professionelt – og hver gang vi trådte ind hos jer, blev vi mødt med sådan en varme og venlighed. Vi har hele vejen igennem været trygge i jeres hænder og at kontakte jer er den bedste beslutning, vi nogensinde har taget. Efter første samtale gik det stærkt, og vi stod med en positiv graviditetstest allerede efter første forsøg. Det var det vildeste, og slet ikke noget vi havde forventet.
Et kæmpe tak til jer alle, fordi I har hjulpet os med at få vores ønskebarn.

De bedste hilsner og varmeste anbefalinger

L & M

AH FT Samtale Website Aspect Ratio 4x3

Kom ind til en samtale

Ring på +45 38 17 07 40 eller Kontakt os