Det siger vores kunder

På Aleris Fertility er vi stolte af, at vi kan hjælpe par og enlige med at få opfyldt drømmen om en familie. Det er det, som hver dag får os til at gå glade på arbejde. Her kan du læse nogle af de rørende beskeder og se de billeder, som vi har modtaget fra de forældre, som vi har hjulpet.

“Jeg arbejder til daglig som zoneterapeut med speciale i fertilitetsbehandling, – og havde for et års tid siden fornøjelsen af at besøge jeres klinik, for at hilse på. Jeg bliver nødt til at fortælle, hvor stor fan jeg er af jer. Jeg har arbejdet med disse klienter i over 20 år, og henvist til en enkelt privat klinik i København. Så fandt jeg heldigvis jer.

Jeg sender et utal af klienter ud til jer i Søborg, og ikke en eneste har været utilfreds. Tværtimod, – jeg hører kun rosende ord, – og hvis I lyttede med, ville I rødme 🙂 Så sent som i går, havde jeg en af mine klienter, som havde været til ægudtagning, og var fuldstændig blæst bagover, hvor god en oplevelse det havde været, – hele vejen igennem, fra først til sidst. Så dejligt I besluttede jer for, at åbne fertilitetsklinik, jer har jeg manglet i flere år.”

Mh Lisbeth, zoneterapeut

Babybillede 2

“Mark og jeg vil endnu engang sige dig og dine fantastiske kolleger et kæmpe stort TAK for hjælpen!
Jeg har vedhæftet et foto af vores to piger Penny på 3 år og Lily på en måned, som du har hjulpet os med at lave, på hhv. Hvidovre Hospital og hos jer på Aleris. Vi kan ikke beskrive hvor taknemmelige vi er, og hvor godt et forløb vi har haft hos jer.
Jeg håber vi ses igen, måske til enten endnu et barn.”

Mange hilsner

Mark og Line.

Katrine Og Jesper Baby4 1024x768

“Hele personalestaben hos Aleris Fertility har været en fornøjelse at komme hos. Det har ikke været ligesom andre hospitalssammenhænge, hvor alt er så alvorligt. Vi er simpelthen blevet taget så godt om af alle dem på Aleris’ Fertility. Det er en stor økonomisk beslutning, at gå i det private, men vi har ikke fortrudt det ét eneste sekund. Jeg blev gravid i første forsøg med vores søn. Vi er altid blevet mødt med stor omsorg, og de er gode til at instruere, og skabe tryghed og tillid til processen man går igennem i de uger eller måneder man kommer i klinikken. 

Vi kommer aldrig til at fortryde at vi gik i behandling hos Negjyp og co. Det har bare føltes rigtig fra første dag.”

 

De bedste anbefalinger

Katrine og Jesper

Esther 4 3

”Lettelsen over at vi, efter fire års kamp, nu endelig er blevet en lille familie er ubeskrivelig. Det har været en hård proces, for inden vi kontaktede Aleris, havde vi aktivt prøvet at blive forældre i fire år. Vi havde en følelse af, at på et tidspunkt måtte det vende og blive bedre. Men det var så vildt, at det gik så stærkt. Pludselig fra den ene dag til den anden var Anne gravid. Nærmest bare med et fingerknips. Så var det fikset. Så det har været ret vildt at opleve. Vi vil derfor gerne sende jer verdens største tak for at hjælpe med at gøre vores drøm til virkelighed”

Kærlig hilsen

Esther, Anne og Christoffer

Stjernebaby1 4 3

“Vores forløb hos Aleris Fertility har simpelthen været det bedste. Vi var rigtig nervøse ved første samtale, da vi havde været til samtale et andet sted, hvor vi slet ikke følte os mødt eller set. Det har aldrig været tilfældet hos jer, aldrig har vi oplevet noget så professionelt – og hver gang vi trådte ind hos jer, blev vi mødt med sådan en varme og venlighed. Vi har hele vejen igennem været trygge i jeres hænder og at kontakte jer er den bedste beslutning, vi nogensinde har taget. Efter første samtale gik det stærkt, og vi stod med en positiv graviditetstest allerede efter første forsøg. Det var det vildeste, og slet ikke noget vi havde forventet.
Et kæmpe tak til jer alle, fordi I har hjulpet os med at få vores ønskebarn.

De bedste hilsner og varmeste anbefalinger

L & M

AH FT Samtale Website Aspect Ratio 4x3

Kom ind til en samtale

Ring på +45 38 17 07 40 eller Kontakt os