Aleris Fertility Healthy Food 1024x768

Få hjælp af vores diætist

Vi har fokus på alle aspekter af fertilitet

Er du overvægtig eller undervægtig, kan det have betydning for dine muligheder for at blive gravid. Derfor står vores diætister klar til at hjælpe dig med at opnå de bedste forudsætninger for graviditet.

Aleris.fertility Overweight And Fertility Problems 1024x768

Vægtproblemer giver fertilitetsproblemer

Overvægt og undervægt kan give en forskydning i hormonbalancen, som i begge tilfælde kan påvirke ægløsningen. Det reducerer chancerne for at blive gravid.

Hvis dit BMI nærmer sig normalværdien, kan du få regelmæssig menstruation og ægløsning igen, og i mange tilfælde kan du opnå graviditet på den naturlige måde.

Counseling Session

Få hjælp til en effektiv kostplan

Aleris’ diætister kan hjælpe dig med at lægge en skræddersyet kostplan, som håndterer dit vægtproblem, og du får den nødvendige støtte til at udføre ændringerne i praksis.

Ændringer i kosten bør ske før og under fertilitetsbehandlingen. Det er en fordel at fortsætte med diætistvejledning gennem graviditet og amning, så kostplaner kan optimeres til de ændrede behov.

Husk at det er muligt at få tilskud til diætistvejledning via sygeforsikringen ”danmark” eller anden sundhedsforsikring.

AH FT Samtale Website Aspect Ratio 4x3

Kom ind til en samtale

Ring på +45 38 17 07 40 eller Kontakt os