FET - Oplægning af optøede æg

ALERIS HAMLET INTERIOR V053 3 E1568921188508 1024x768

FET - Oplægning af optøede æg

Vi gør det nemt og skånsomt for dig

Har du i forbindelse med tidligere IVF eller ICSI behandling fået nedfrosset befrugtede æg, kan disse optøs og oplægges, hvis du har brug for nye forsøg, eller ønsker flere børn. Du er velkommen til at kontakte vores fertilitetsspecialister, hvis du vil vide mere.

ALERIS HAMLET INTERIOR V048

FET

FET står for Frozen embryo transfer. Fordelen ved at nedfryse befrugtede æg til senere er, at du undgår yderligere hormonstimulation og ægudtagning. Du skal være opmærksom på, at de befrugtede æg kan opbevares til den dag, hvor du fylder 46 år.

Vi må kun optø dine/jeres æg, hvis vi har modtaget et skriftligt samtykke til optøning. Dette samtykke skal underskrives af begge parter eller af kvinden ved behandling af enlige.

Se lovgivning om nedfrysning af æg

Aleris Fertility Kid Diaper Window 1024x768

Forløbet ved oplægning af optøede, befrugtede æg

Før ægget kan lægges op, skal livmoderslimhinden gøres klar til at tage imod det optøede, befrugtede æg. Du kan opstarte en behandling med en mild hormonbehandling eller anvende en ægløsningssprøjte i din egen naturlige cyklus.

Læs mere om ægoplægning i naturlig cyklus

Læs mere om ægoplægning i hormonstimuleret cyklus

Læs mere om ægoplægning i hormonsubstitueret cyklus

AH FT Samtale Website Aspect Ratio 4x3

Kom ind til en samtale

Ring på +45 38 17 07 40 eller Kontakt os
Wawa App

Med wawa app bliver du støttet 24/7 - også derhjemme

95% af behandlingstiden foregår hjemmefra og ikke på klinikken. Derfor er det vigtigt for os at støtte dig hele tiden – også derhjemme. Vi har indgået et samarbejde med wawa fertility app, der understøtter dig i din behandling 24/7.

I app’en får du hjælp til at huske dine aftaler og medicin, så du kan bruge din energi andre steder. Her vil du også møde os med artikler, forklaringer og støtte undervejs i behandlingen, så du ikke skal huske alt information på en gang.

Vidste du at …

  • 8 ud af 10 føler sig bedre støttet i deres behandling efter de er begyndt at bruge wawa app
  • 7 ud af 10 føler sig mindre stresset fordi de har et bedre overblik
  • 8 ud af 10 føler sig bedre knyttet til deres klinik