Couple Holding Hands

Muskelknuder og fertilitetsproblemer

Vi hjælper dig hele vejen – fra udredning til behandling

Hvis du har muskelknuder, kan det påvirke din chance for at blive gravid. Kontakt os og få en indledende samtale med vores specialister, som kan planlægge den optimale fertilitetsbehandling for dig.

Counseling Session

Hvad er muskelknuder?

Muskelknuder (fibromer) er bindevævsknuder, der dannes i muskelvævet i livmoderens væg. Muskelknuderne sidder oftest inde i selve livmoderens muskulatur eller på overfladen. De kan dog også vokse ind i livmoderhulen på en stilk. Man kan se tilfælde, hvor muskelknuden rager helt ud i livmoderhalsen. I sjældne tilfælde kan de også sidde på æggestokkene.

Glad Par Fertilitetsbehandling 1024x768

Symptomer på muskelknuder

Muskelknuder giver ikke altid gener eller symptomer. Muskelknuder kan give forskellige symptomer afhængig af størrelse og placering. Symptomerne kan være:

  • Kraftige eller uregelmæssige menstruationer ofte ledsaget af smerter
  • Tyngende fornemmelse i underlivet
  • Smerter eller ubehag ved samleje
  • Vandladningsbesvær hvis muskelknuden trykker mod urinblæren
  • Smerter i underlivet

Har du en muskelknude, kan det påvirke din fertilitet afhængig af, hvor den er placeret, og der kan være behov for at fjerne den.

ALERIS HAMLET INTERIOR V074

Få hurtig behandling hos Aleris' gynækologer

Hvis vores fertilitetsspecialister vurderer, at der er behov for at fjerne en muskelknude for at optimere dine chancer for at blive gravid, har Aleris nogle af de bedste speciallæger inden for gynækologi, som er specialiseret i skånsomme kikkertoperationer.

Det betyder, at du kan blive i de trygge rammer, som du allerede kender. Vores læger har en tæt dialog, så du får den optimale behandling gennem hele forløbet.

Læs mere om vores gynækologer

AH FT Samtale Website Aspect Ratio 4x3

Kom ind til en samtale

Ring på +45 38 17 07 40 eller Kontakt os