AF 1245x540 Maj22 V1

Gynækolog

Vi tager hånd om dig fra start til slut

Hvis du har problemer med at blive gravid, kan der i nogle tilfælde være behov for gynækologisk udredning og behandling, inden du starter på din fertilitetsbehandling. Her kan vores fertilitetsspecialister inddrage Aleris’ erfarne speciallæger i gynækologi.

AH FT Samtale Website

Hvornår inddrages gynækologen?

Der kan være mange årsager til, at du har svært ved at blive gravid. I nogle tilfælde skyldes det gynækologiske sygdomme som fx polypper, muskelknuder eller sammenvoksninger i æggelederne. Her kan det være nødvendigt at inddrage en gynækolog i udredningen eller få foretaget en behandling, der kan være med til at optimere dine chancer for graviditet.

Få hurtig behandling hos Aleris’ gynækologer

Hvis vores fertilitetsspecialister finder en årsag til at optimere fertilitetsbehandling med en kikkertundersøgelse eller operation fx fjernelse af polypper, muskelknuder mm, har Aleris nogle af de bedste speciallæger inden for gynækologi, som kan hjælpe dig på alle vores hospitaler landet over.

Det betyder, at du kan blive i de trygge rammer, som du allerede kender. Vores fertilitetslæger og speciallæger i gynækologi har et tæt samarbejde, så du får det optimale forløb.

AH FT Samtale Website Aspect Ratio 4x3

Kom ind til en samtale

Ring på +45 38 17 07 40 eller Kontakt os