AH FT Samtale Website 1024x696 V2

Tilmelding til fertilitetsbehandling

Vi står klar til at hjælpe dig

Når du beslutter dig for at gå i gang med et fertilitetsforløb hos Aleris Fertility, står vores fertilitetsspecialister klar til at tage imod dig.

The Legs Of A Toddler In A High Chair At The Table

Sådan tilmelder du dig behandling

Når vi har svar på udredningen, og du sammen med fertilitetslægen har planlagt din behandling, kan du starte behandlingsforløbet.

Når du får din næste menstruation, skal du kontakte os for at aftale nærmere. Se vores telefontider her.

Du bedes oplyse os om:

  • Dit navn
  • Dit CPR-nummer
  • Dato for menstruationens første dag

Den dag, din menstruation er kommet rigtig i gang, kalder vi for 1. cyklusdag. Du får en tid til opstart af behandling og ultralydsskanning.

Hvis din menstruation kommer i weekenden, skal du ringe mandag i telefontiden for at få din første skanningstid. Du vil evt. blive bedt om at komme til skanning allerede samme dag.

Hvis du skal bruge donorsæd, skal du huske at bestille donorsæd, når du tilmelder dig behandlingen.

AH FT Samtale Website Aspect Ratio 4x3

Kom ind til en samtale

Ring på +45 38 17 07 40 eller Kontakt os
Bredformat (2)

Brug wawa app til din fertilitetsbehandling og bliv ekspert på din egen behandling

Aleris Fertility samarbejder med wawa fertility app, der fungerer som en assistent for dig under din fertilitetsbehandling. Du får hjælp til at huske dine aftaler og medicin, så du kan bruge din energi andre steder. Din behandling på Aleris er visualiseret, så du nemt kan overskue hver fase og begivenhed i dit forløb, og assistenten sørger for at klæde dig på inden dine møder hos Aleris, så du ikke glemmer vigtige detaljer. Du vil også modtage relevante artikler fra personalet hos Aleris i app’ en.