Sperm Going For The Egg

Æggelederne og fertilitet

Vi hjælper dig fra start til slut

Har du fået fjernet æggelederne eller er der problemer med passagen i æggelederne, kan du kontakte os og få en samtale med vores specialister, som kan planlægge optimal fertilitetsbehandling for dig.

Little Feet Make My Life So Very Sweet

Nedsat passage gennem æggelederne

Den hyppigste årsag til manglende passage gennem æggelederne er underlivsbetændelse særligt efter klamydiainfektion. Andre årsager kan være tidligere operationer i underlivet eller nedre dele af maven fx fjernelse af blindtarm. Endometriose kan også være en årsag, særligt hvis der er dannet sammenvoksninger.

Dårlig passage i æggelederne giver ofte ingen symptomer, men kan påvises ved fx en HSU eller HSG, som er undersøgelser af passageforholdene i æggelederne.

ALERIS HAMLET INTERIOR V003

Få hurtig behandling hos Aleris' gynækologer

Hvis vores fertilitetsspecialister finder en årsag til at optimere fertilitetsbehandling med en operation fx fjernelse af polypper, muskelknuder mm, har Aleris nogle af de bedste speciallæger inden for gynækologi, som kan hjælpe dig.

Det betyder, at du kan blive i de trygge rammer, som du allerede kender. Vores læger har en tæt dialog, så du får det optimale forløb.

Læs mere om vores gynækologer

AH FT Samtale Website Aspect Ratio 4x3

Kom ind til en samtale

Ring på +45 38 17 07 40 eller Kontakt os