For hetero par

Aleris Fertility Couple Smiling Love

For hetero par

Vi ved, at det kan være svært at tale om et så følsomt emne som ufrivillig barnløshed, men hos Aleris Fertility ved vi, hvad I går igennem, og vores erfarne og omsorgsfulde team støtter jer hele vejen.

Der er ofte stor forskel på, hvordan mænd og kvinder oplever og håndterer en fertilitetsbehandling. For os handler det ikke kun om kvinden, men om at sikre, at det bliver en fælles rejse med plads til begge parter. Det vigtigste er, at I støtter hinanden, får talt sammen, accepterer hinandens forskellige måder at reagere på og sørger for, at behandlingen er et fælles projekt.

Vi er Aleris

Du er altid sikret hurtig undersøgelse og behandling hos os.

ALERIS HAMLET INTERIOR V079

Hurtig behandling

Når beslutningen først er taget, er det helt naturligt, at I vil i gang hurtigst muligt, og det kan vi hjælpe jer med. Vi tilbyder alle former for fertilitetsbehandling herunder insemination og IVF / ICSI samt ægdonation og dobbeltdonation. Vores specialister hjælper jer med at finde den helt rette fertilitetsbehandling til netop jer.

Det skal være en god oplevelse

Det er helt naturligt, at man kan være sårbar i perioder af behandlingsforløbet. Når I kommer i klinikken, vil vores team guide jer, så I altid får en god og tryg oplevelse hos os. I forbindelse med behandlingerne får I mulighed for at hvile i et privat rum, hvor I kan være jer selv.

 

ALERIS HAMLET INTERIOR V063

De bedste forudsætninger for et godt resultat

Aleris Fertility er en moderne fertilitetsklinik, der rummer et helt nyt laboratorium med det mest avancerede udstyr. Her kan vores dygtige fertilitetsteam give jer de bedste forudsætninger for at få drømmen om en familie til at gå i opfyldelse.

Læs mere om den nyeste teknologi

Aleris Fertility Couple Doctor Clinic

Hvordan kommer I i gang?

Første skridt på vejen er en indledende samtale, som er helt uforpligtende. Her tager vores specialister sig god tid til at tale med jer om jeres situation, så I kan få lejlighed til at stille spørgsmål. Vi taler om eventuel tidligere behandlinger og den nødvendige fertilitetsudredning. Ud fra dette kan fertilitetslægen planlægge det optimale fertilitetsforløb for jer.

Læs mere om den indledende undersøgelse

IStock 1150064171 Lowres

Donorsæd og donoræg

Hvis I har behov for en sæddonor eller ægdonor, står vi klar til at rådgive jer om de forskellige donationsformer og valg af donor. Vi gennemgår forløbet grundigt med jer, så I føler jer trygge i jeres valg.

AH FT Samtale Website Aspect Ratio 4x3

Kom ind til en samtale

Ring på +45 38 17 07 40 eller Kontakt os
Wawa App

Med wawa app bliver du støttet 24/7 - også derhjemme

95% af behandlingstiden foregår hjemmefra og ikke på klinikken. Derfor er det vigtigt for os at støtte dig hele tiden – også derhjemme. Vi har indgået et samarbejde med wawa fertility app, der understøtter dig i din behandling 24/7.

I app’en får du hjælp til at huske dine aftaler og medicin, så du kan bruge din energi andre steder. Her vil du også møde os med artikler, forklaringer og støtte undervejs i behandlingen, så du ikke skal huske alt information på en gang.

Vidste du at …

  • 8 ud af 10 føler sig bedre støttet i deres behandling efter de er begyndt at bruge wawa app
  • 7 ud af 10 føler sig mindre stresset fordi de har et bedre overblik
  • 8 ud af 10 føler sig bedre knyttet til deres klinik