ICSI behandling – mikroinsemination

ALERIS HAMLET INTERIOR V055 E1568972840892 1024x767

ICSI behandling – mikroinsemination

Vi giver naturen en ekstra hånd.

Hvis IVF ikke kan føre til graviditet, kan vi med en ICSI behandling give dig de bedste chancer for at opfylde drømmen om en familie. Få en indledende samtale med vores specialister. De ved, hvad du går igennem og kan rådgive dig om dine muligheder.

Aleris Fertility Looking At Samples 1024x768

ICSI behandling

ICSI står for “Intra Cytoplasmatisk Sædcelle Injektion” kaldes også IVF med mikroinsemination. Det foregår under mikroskop og kræver særligt udstyr. Vi kigger efter, om ægget er modent til at blive befrugtet, før vi med ICSI-metoden hjælper en enkelt sædcelle ind i det modne æg med en tynd pipette. Ud over dette adskiller ICSI behandling sig ikke fra IVF behandling.

 

ICSI tilbydes i de tilfælde:

  • Hvor manden har svært nedsat sædkvalitet
  • Hvis sæden er taget ud af testiklerne (TESA)
  • Hvor meget få eller ingen æg er blevet befrugtet ved IVF i tidligere forsøg
ALERIS HAMLET INTERIOR V048

Nedfrysning af æg

Hvis der er egnede befrugtede æg, som ikke skal lægges op, kan du vælge at få dem nedfrosset, så du kan anvende dem på et senere tidspunkt, hvis du ikke blev gravid ved din behandling, eller hvis du ønsker at få flere børn. Det betyder, at du undgår hormonbehandling og ægudtagning ved næste forsøg.

Læs mere om nedfrysning af befrugtede æg

 

Forløbet ved ICSI behandling

Når du skal i gang med ICSI behandling, kan du enten følge en kort eller lang protokol afhængig af hvilken hormonbehandling, lægen vurderer er bedst for dig. Behandling efter kort protokol foregår inden for samme menstruationscyklus, mens lang protokol stækker sig over ca. 7 uger.

Læs mere om ICSI behandling – kort behandling

Læs mere om ICSI behandling – lang behandling

AH FT Samtale Website Aspect Ratio 4x3

Kom ind til en samtale

Ring på +45 38 17 07 40 eller Kontakt os