Aleris Fertility Postitive Pregnancy Test 1021x684px 1024x686 V2

Efter graviditeten

Når du er blevet gravid efter en fertilitetsbehandling hos os, vil vi gerne høre fra dig efter din fødsel, da vores resultater skal indberettes til Sundhedsdatastyrelsen. Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os.

Aleris Fertility Woman Pregnant Happy 1024x768

Lovpligtig indberetning til Sundhedsstyrelsen

Aleris Fertility indsamler oplysninger om de enkelte graviditets- og fødselsforløb for at få overblik over fertilitetsklinikkens resultater, som skal indberettes til Sundhedsdatastyrelsen.

Efter endt graviditet bedes du derfor udfylde en blanket om dit graviditets- og fødselsforløb. Du får udleveret blanketten i forbindelse med graviditetsskanningen og skal sende den udfyldt til os efter fødslen.

Vi har brug for at kende fødselsdato, køn på den nyfødte, vægt og længde. Derudover om fødslen forløb uden problemer, og om fødslen eventuelt blev planlagt med kejsersnit.

Aleris Fertility Couple Happy Love

Del din oplevelse med andre

Har du lyst til at dele din glæde og erfaringer med andre, som er eller skal i fertilitetsbehandling, er du meget velkommen til at sende billeder og en lille tekst, som vi gerne deler på vores sociale medier.

AH FT Samtale Website Aspect Ratio 4x3

Kom ind til en samtale

Ring på +45 38 17 07 40 eller Kontakt os