Nyttige links

Vi har samlet nogle links og anbefalinger til foreninger, som kan være nyttige og inspirerende for dig.

European Sperm Bank: Vælg din sæddonor hos European Sperm Bank

Cryos Sædbank: Vælg din sæddonor hos Cryos Sædbank

Steps app: Steps er en app til dig, der søger information om fertilitetsbehandling, og til dig, der skal starte i et behandlingsforløb på en fertilitetsklinik.

Medicinkortet: Med denne app kan du se din aktuelle medicin, som er registeret på Fælles Medicinkort af en læge. Du kan også se dine åbne recepter, samt den medicin, du allerede har fået udleveret på apoteket.

Min medicinApp’en indeholder information om al medicin, der er markedsført i Danmark inklusiv information om tilskud og udleveringsregler.

Medicinhusker: Medicinhusker hjælper dig med at holde styr på, hvornår du skal tage din medicin.

LFUB: Landsforeningen for ufrivilligt barnløse. Det er både for de, der er i proces, og de der ikke har fået barn endnu, og dem der har været så heldige at få barn og har erfaring på området.

LGTB: Landsforeningen for bøsser, lesbiske, biseksuelle og transpersoner er en interesseorganisation på områderne kønsidentitet og seksuel orientering.

Dare Danmark: Foreningen arbejder for fuld ligestilling for alle danske familiekonstellationer i Danmark.

Familieretshuset: Familieretshuset kan give dig/jer vejledning om reglerne og retsvirkningerne af faderskab og medmoderskab.

Minmave: Her finder du mange artikler om graviditet, fødsel, baby og tumling. Deltag i de mange debatter eller smugkig i galleriet med scanningsbilleder mm.

Solomor: Solomor er et netværk for kvinder, som er alene med et eller flere børn, uanset om børnene er kommet til  verden med eller uden brug af donor. Her deler vi tips og tricks, der støtter og løfter enlige mødre og dermed deres børn til et højere niveau.

Regnbuefamilie: De henvender sig til homoseksuelle, singler og andre, som ønsker at blive forældre uden at leve i en traditionel kernefamilie med far, mor og barn, men hvor udgangspunktet er, at barnet kommer til at kende begge sine biologiske forældre.

Donorbarn: Foreningen for donorbørn og forældre er en forening, hvor medlemmerne er donorbørn eller forældre til donorbørn. Det fælles udgangspunkt er, at vi alle sammen er fuldtidsmødre og har det fulde ansvar for vores barn/børn.

Adoption & Samfund: Adoption & Samfunds mål er at skabe de bedste betingelser for både adoptivforældre og adopterede, børn som voksne. I foreningen arbejder vi meget bredt for at nå disse mål, bl.a. via det politiske arbejde.

wawa fertility app: Her får du hjælp til at huske dine aftaler og medicin, så du kan bruge din energi andre steder. Her vil du også møde os med artikler, forklaringer og støtte undervejs i behandlingen, så du ikke skal huske alt information på en gang.

AH FT Samtale Website Aspect Ratio 4x3

Kom ind til en samtale

Ring på +45 38 17 07 40 eller Kontakt os