Vi giver dig de bedste muligheder for graviditet

ALERIS HAMLET INTERIOR V024

Vi giver dig de bedste muligheder for graviditet

Vi ved, hvor meget du ønsker en familie. Derfor har vi investeret i den nyeste state-of-the-art teknologi i vores laboratorium. Teknologi, som kan optimere dine chancer for graviditet og samtidig give dig den bedste sikkerhed igennem forløbet.

ALERIS HAMLET INTERIOR V028

EmbryoScope+ for den bedste udvælgelse

Hos Aleris Fertility anvender vi den nye EmbryoScope+ teknik til dyrkning af befrugtede æg (embryoner). Embryoscope+ giver det mest optimale dyrkningsmiljø for dine befrugtede æg og er med til at øge muligheden for at blive gravid.

Samtidig har EmbryoScope+ et indbygget kamera, som tager et billede af dine befrugtede æg hvert 10. minut og laver en ” time-lapsfilm” af udviklingen, så vi på en computer løbende kan vurdere æggenes udvikling og kvalitet uden at tage dem ud af deres sikre miljø i varmeskabet (inkubatoren).

EmbryoViewer-softwaren giver os mulighed for at udvælge de embryoner, som er bedst egnet til oplægning og nedfrysning.

ALERIS HAMLET INTERIOR V048

Frysning for fremtiden med vitrification

Ved IVF og ICSI behandling kan du have befrugtede æg i overskud, som er egnet til nedfrysning (vitrification). De nedfrosne befrugtede æg kan senere optøs og bruges til nye behandlinger, så du undgår yderligere hormonstimulation og ægudtagning.

For at sikre de bedst mulige betingelser ved nedfrysning og optøning af dine embryoner, har vi valgt at benytte den nyeste frysningsteknik med vitrification, som med en hurtig og effektiv nedfrysning giver de bedste overlevelsesrater og udviklingsmuligheder for dine embryoner.

Ved vitrification placeres embryonerne i et specielt miljø, der erstatter vandet i cellerne med et kryobeskyttelsesmiddel, som samtidig beskytter æggene, mens de nedfryses. Æggene nedfryses hurtigt og opbevares sikkert i en tank med flydende kvælstof, indtil du er klar til at bruge dem.

ALERIS HAMLET INTERIOR V040

De bedste muligheder med EmbryoGlue

Et af de vigtigste step i en IVF behandling er oplægning af det befrugtede æg (embryonet) i livmoderen. EmbryoGlue ligner miljøet i livmoderen på oplægningspunktet. Det består af en høj koncentration af hyaluronan og rekombinant humant albumin, der begge fremmer implantation. Ved at placere embryonet i EmbryoGlue før ægoplægning, får du en endnu bedre chance for, at ægget sætter sig fast i livmoderen.

ALERIS HAMLET INTERIOR V009

Log and Guard system beskytter dine embryoner

Med det nye ”Log and Guard system” installeret i vores moderne laboratorium er intet overladt til tilfældighederne. Vi kan 24/7 overvåge alle de kritiske faktorer, som er afgørende for en optimal udvikling af dine embryoner. Ved den mindste afvigelse får vores specialister en advarsel, som gør det muligt for os hele tiden at optimere dyrkningsforholdene.

AH FT Samtale Website Aspect Ratio 4x3

Kom ind til en samtale

Ring på +45 38 17 07 40 eller Kontakt os