IVF behandling – kunstig befrugtning

ALERIS HAMLET INTERIOR V042

IVF behandling – kunstig befrugtning

Vi gør det svære, enkelt og hjælper naturen på vej.

Nogle gange er det desværre ikke helt så nemt at blive gravid, som man havde håbet på. Derfor kan vi med en IVF behandling give dig de bedste chancer for at opfylde drømmen om en familie. Få en indledende samtale med vores specialister omkring fertilitetsbehandling. De ved, hvad du går igennem og kan rådgive dig om dine muligheder.

Aleris Fertility Kid Dresser 1024x768

Hvad er IVF behandling?

IVF står for ”In Vitro Fertilisering”. Dette betyder, at befrugtningen sker uden for kroppen i et reagensglas. IVF kaldes derfor ofte for ”reagensglasbehandling” eller ”kunstig befrugtning”. IVF behandling kan foretages både med partners sæd og med donorsæd.

Læs mere om behandling med donorsæd

 

Vi tilbyder IVF behandling

ALERIS HAMLET INTERIOR V038

IVF vs ICSI – mikroinsemination

Ved IVF behandling bliver ca. 100.000 sædceller tilsat skålen med det udtagne æg. I timerne efter vil ægget blive forsøgt befrugtet af en sædcelle. Hvis IVF ikke fører til befrugtning og deling af ægget, kan man i stedet overveje ICSI metoden også kaldet mikroinsemination. Ved ICSI hjælpes en enkelt sædcelle ind i ægget med en tynd pipette.

Læs mere om ICSI

 

Nedfrysning af æg

Hvis der er egnede befrugtede æg, som ikke skal lægges op, kan du vælge at få dem nedfrosset, så du kan anvende dem på et senere tidspunkt, hvis du ikke blev gravid ved din behandling, eller hvis du ønsker at få flere børn. Det betyder, at du undgår hormonbehandling og ægudtagning ved næste forsøg.

Læs mere om nedfrysning af befrugtede æg

 

Forløbet ved IVF behandling

Når du skal i gang med IVF behandling, kan du enten følge en kort eller lang protokol afhængig af hvilken hormonbehandling, lægen vurderer er bedst for dig. Behandling efter kort protokol foregår inden for samme menstruationscyklus, mens lang protokol stækker sig over ca. 7 uger.

Læs mere om IVF behandling – kort behandling

Læs mere om IVF behandling – lang behandling

AH FT Samtale Website Aspect Ratio 4x3

Kom ind til en samtale

Ring på +45 38 17 07 40 eller Kontakt os