Om Aleris Fertility

ALERIS HAMLET INTERIOR V079 E1568917616888 1024x766 V2

Om Aleris Fertility

Vi gør det svære, enkelt

I september 2019 åbnede Aleris Fertility med et ønske om at skabe nordens førende fertilitetsklinik. Vi har investeret i den nyeste teknologi inden for fertilitetsområdet for at sikre de bedste forudsætninger for graviditet. Alle vores medarbejdere er håndplukket til opgaven, så vi kan tilbyde et team af dygtige specialister med mange års erfaring. Du kan dermed få den tryghed, du fortjener – og vide at du er i de bedste hænder hos os.

Aleris -Hamlet Fertility brochure

Hos Aleris Fertility skaber vi balance i noget, der er svært.
Vi er et team af dygtige specialister med mange års erfaring inden for området.
Hos os får du fertilitetsbehandling i trygge rammer.

ALERIS HAMLET INTERIOR V076

Vi har en vision om en balanceret fertilitetsbehandling med tid til hver enkelt og plads til individuel behandling. Så find dig til rette i vores klinik. Du skal nemlig have ro til at fokusere på det, der er vigtigt for dig. Vi tager hånd om dig fra start til slut og sikrer os, at du er godt informeret om forløbet undervejs.

Som en del af Aleris Hospitaler, foregår fertilitetsbehandlingen på Danmarks største privathospital med alt den tryghed og sikkerhed, som det giver. Vi har adgang til hospitalets mange faglige eksperter som gynækologer, urologer, anæstesiologer, psykologer og diætister. Dermed kan vi tilrettelægge den optimale behandling og støtte dig gennem hele fertilitetsforløbet.

Klinikken er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed i henhold til EUs Vævsdirektiv med henblik på inseminations- og IVF-behandling. Se vævsgodkendelse.

Klinikken er akkrediteret  – det vil sige godkendt – efter Den Danske Kvalitetsmodel (DDKM), som er udarbejdet af IKAS (Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet.

Aleris Fertility er desuden referenceklinik for Vitrolife, der er kendt som er en af verdens førende leverandører af avanceret laboratorieudstyr til fertilitetsklinikker.

CSR Landscape Brochure Mockup 540x300px

Sådan tager vi samfundsansvar

Aleris har hver dag stort fokus på at møde vores kunder med stor professionalisme og tilbyde af behandling i højeste kvalitet.

MEN vidste du, at Aleris Hospitaler også:

  • Uddanner sundhedspersonale
  • Forsker i nye behandlingsmetoder
  • Udvikler innovative, digitale sundhedsløsninger
  • Sponsorerer et hospital i Sierra Leone

Det ser vi som vores samfundsansvar og en forudsætning for, at Aleris kan fortsætte med at være en attraktiv arbejdsplads og førstevalget for danskerne, når det gælder deres sundhed.

I vores årlige CSR rapport kan du læse om de mange indsatser, som Aleris – med udgangspunkt i FNs verdensmål – har arbejdet med i 2020 for at fremme sundhed, sikre gode arbejdsvilkår, beskytte menneskerettigheder, modvirke korruption i alle dets former samt tage et miljømæssigt ansvar.

Klik her for at læse vores CSR rapport 2020

AH FT Samtale Website Aspect Ratio 4x3

Kom ind til en samtale

Ring på +45 38 17 07 40 eller Kontakt os