Nordic Fertility Innovation

Baby Boy With His Toys On Rug

Nordic Fertility Innovation

Ny strategi for hormonstimulation

Vores klinikchef Negjyp Sopa har været på konferencen "Nordic fertility Innovation" i Oslo, hvor en ny, interessant strategi for hormonstimulation blev præsenteret.

ALERIS HAMLET INTERIOR V040

Vores specialister har hele tiden fokus på at holde sig opdateret omkring det nyeste inden for fertilitetsbehandling. I starten af februar var vores klinikchef Negjyp Sopa derfor til ”Nordic Fertility Innovation” konference.

”Det var en spændende konference med mange interessante emner. Bl.a. blev en ny fremtidig strategi for hormonstimulation af æggestokke præsenteret af en engelsk fertilitetslæge”, fortæller Negjyp Sopa.

I dag har man i Danmark 2 standardforløb for hormonstimulation hhv. kort og lang protokol. Ved hormonstimulation efter kort protokol starter stimulationen på 2. eller 3. cyklusdag. Ved hormonstimulation efter lang protokol starter man med nedreguleringshormon på. 21. cyklusdag, og 14 dage efter starter man med hormonstimulation.

Med den nye strategi for hormonstimulation kan man starte hormonstimulation når som helst i menstruationscyklussen. Dvs. at man også med den nye metode kan stimulere 2 gange i samme cyklus, og derved få dobbelt så mange æg taget ud i en cyklus.

”Metoden kan med fordel anvendes, hvis æggene skal nedfryses og ikke lægges op i samme cyklus. Det kunne fx være tilfældet, hvis kvinden står overfor at skulle behandles for en kræftsygdom, eller hvis kvinden har et ønske om social freezing – dvs. nedfrysning af egne ubefrugtede æg til senere brug, forklarer Negjyp Sopa.

Der er opnået gode resultater med den nye metode både i forhold antal af æg og kvaliteten af æggene. De præsenterede data viste god effektivitet og sikkerhed. Indtil videre er der dog ikke foretaget randomiserede studier og sikkerhedsdata, som viser resultater på længere sigt, men metoden synes at have en lovende fremtid.

ALERIS HAMLET INTERIOR V080 2 E1581343114356 Aspect Ratio 4x3

Lad os ringe dig op

Indtast venligst navn, telefonnummer og landekode, så ringer vi dig op.

Tak! Vi ringer dig op snarest muligt!

Der skete en fejl, prøv venligst igen senere.